Скарбничка Національної збірної України на Олімпіаді-2020 в Токіо поповнилася ще однією нагородою. Про це повідомили на офіційній сторінці Національного олімпійського комітету України.

«Український плавець Михайло Романчук - бронзовий призер Олімпійських ігор у Токіо! Ці неймовірно прекрасні моменти!!!», - радіють в НОК, публікуючи новину про перемогу.

Медаліста Олімпіади вже встигли привітати на сторінці президента України Володимира Зеленського.

«Четверта медаль України на Олімпійських іграх у Токіо! Плавець Михайло Романчук здобуває «бронзу» на дистанції 800 метрів вільним стилем. Наші спортсмени – наша гордість!», - зазначають у керівника держави.

Популярні новини зараз

Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома

ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки

Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

«Супер гонка! У призерів три дуже різні стратегії», «Вітаємо нашого рівнянина з перемогою!», «Молодчина! Знай наших!», - тішаться перемогою українці.

Раніше повідомляли, Володимир Зеленський розповів про важливу перемогу України на Олімпіаді в Токіо: влучили з 10 метрів.
Як повідомляв Знай.uа, українську триатлоністку Юлію Єлістратову спіймали на вживанні допінгу і відсторонили від Олімпіади.
Знай.uа писав, першу в історії Олімпійських ігор золоту медаль зі скейтбордингу завоював японець - " у спорті з 7 років".