Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram.

Нещодавно знаменитість виставила зворушливе відео, позуючи серед пальм на зеленій галявині. Так, артистка ніжилася під спекотним літнім сонечком з молодшою донькою Тільдою, примірявши міні-бікіні чорного кольору і вузькі сонцезахисні окуляри.

Зірка обіймала і цілувала найріднішу дівчинку, тримаючи її на руках і показавши, як встигла вирости малеча, яка з'явилася на світ 21 травня 2018 року.

Варто відзначити, що виконавиця - мама двох доньок: 10-річної Єви і 3-річної Тільди. При цьому Світлана приховує обличчя молодшої дівчинки від громадськості.

"щастя❤️"

Популярні новини зараз

Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору

Показати ще

Фолловери почали засипати Світлану і Тільду компліментами: "Ну що за милота 😍 😍 😍 на те, як ви любите своїх дітей можна дивитися вічно ️ ️ найкраща мама ! ❤ ️ ", "Свєта, коли ж уже ти покажеш цю солодкість? ❤ ️ ", "ось це щастя бути разом з LO❤️", "ну дуже солоденько ❤️❤️", "Тілля дуже мила 🥰", "щастя воно таке❤️", " які солодкі😍 🥺"," на це можна дивитися нескінченно! ❤️👍🏼💐".