У Миколаєві рятувальники винесли з вогню дитину. Про це повідомили у прес-службі ДСНС.

Зазначається, що 10-річного хлопчика виявили на балконі квартири, в якій спалахнула пожежа. Після огляду медиків виявилося, що дитина встигла надихатися продуктами горіння – знадобилася госпіталізація.

«Така буденна робота. Просто врятувати із вогню дитину... Сьогодні о восьмій ранку на “101” надійшло повідомлення, що у Миколаєві, з вікна квартири житлового будинку йде густий дим... Коли наші рятувальники приїхали, то побачили, що на балконі, рятуючись від вогню, сховався десятирічний хлопчик. У квартирі більше нікого не було...», - розповідають рятувальники.

Фото: ДСНС

«Така суха стилістика рапорту: “Загалом до гасіння залучалось 5 одиниць техніки ДСНС та 21 рятувальник”. Але за цими сухими словами - врятоване життя. І так - щодня. Дякуємо, вам, люди, в пропахлих димом бойовках і з великим білими крилами за спиною...», - написали під повідомленням його автори.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Показати ще

Фото: ДСНС

Фото: ДСНС

У коментарях українці дякують хоробрим рятувальникам за їхню героїчну працю.

«Герої сьогодення!», «Героям Слава!!!», - захоплюються громадяни.

«Бідолашний хлопчик», - жаліють у коментарях маленького погорільця.

Нагадаємо, раніше У Києві маршрутка Кличка "згоріла на роботі", пасажири ахнули: "Заіскрила на ходу". У Києві на ходу загорілася маршрутка.

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Харкові на ходу задимилася маршрутка, водій - нуль реакції: "випусти нас, Ірод!" У Харкові під час руху одна з маршруток наповнилася димом.

Також «Знай.uа " писав, що У Дніпрі трамвай і маршрутка спалахнули на ходу, пасажири пережили страшне, - кадри пожежі на колесах.У Дніпрі, на вулиці ударників, повністю згорів трамвай.