Популярна модель і блогерка Альона Омович, яку вже встигли прозвати українською Кардашьян, активно веде соціальну мережу Instagram, де ділиться пікантними фото і відео з більш ніж 1,5 мільйонами фоловерів.

Дівчина зовсім не приховує того, як сильно змінювала своє тіло і обличчя, звертаючись за допомогою до пластичних хірургів і косметологів - Альона може похвалитися імплантатами в грудях і сідницях, збільшеними губами і вилицями, зменшеним носом, так званим "котячим поглядом".

Знаменитість показала, як починається її день на острові Міконос, Греція, лежачи в широкому ліжку на білосніжних простирадлах. Так, інтернет-зірку нібито грайливо будили, стягуючи з неї ковдру, під якою сама Альона була повністю оголеною.

Дівчина не упустила можливості продемонструвати не тільки бронзову засмагу, але і пишні груди, а також сідниці, які нещодавно збільшувала в Туреччині.

Фолловри не пройшли повз: "Грудям не боляче? Мені з моїми грудьми дискомфортно спати на животі.. довго не можу так лежати 😢 а хочеться!", "Все в принципі норм. Але те що багато силікону, це не те що збуджує, скоріше навіть навпаки, лякає..", "Нормальні люди сплять в піжамах , Альона гола!😂 👍 ", "Вся перероблена".

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Раніше ми писали про те, що Альона Омович перетворилася на казкову Рапунцель.

Нагадаємо, повністю гола українська Кардашьян Омович пустила фанатів з собою у ванну

Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян Омович без макіяжу викотила силіконові кулі з басейн