Відома українська телеведуча Ольга Фреймут, яка стала популярна після програми "Ревізор" викликає інтерес у громадськості, тому за її життям із задоволенням стежать понад 670 тисяч людей.

Якщо зовсім недавно в Stories вона показувала унікальне місце в Україні, де чай подають в такому ж стилі, як і в Лондоні. То зараз повернулася до етикету і поговорила щодо того, як же правильно працювати з паркувальниками.

Оля Фреймут, instagram.com/stories/freimutolia

Наприклад, Фреймут зазначила, що паркувальнику обов'язково потрібно залишити чайові. У випадку, якщо ви заплатили в паркоматі, це все одно потрібно зробити. І бажано залишити десь один долар за годину.

"Iдеально, як белбой в готелі, - по долару за валізу. 🚙Чайові даємо після виїзду. Можемо затриматися, і "кілька хвилин" перетворяться на "кілька годин". 🏎Якщо немає готівки і вже розрахувалися в паркоматі, душевно купити паркувальнику шоколадку, пляшечку води. Або пообіцяти і наступного разу заплатити вдвічі більше. І не забути про обіцянку", - пише Ольга Фреймут.

Ольга Фреймут, instagram.com/freimutolia/

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Телеведуча також додала, що ознакою поганого виховання є парковка на місці для людей з обмеженими можливостями. Цього не варто робити, навіть якщо місць для машини практично немає. А ще дуже невиховано паркуватися в невідведених місцях, або "запускати" друга, щоб той зайняв місце.

"У нас біля будинку є 2 місця для інвалідів, на знаку написаний номер автомобіля який там може паркувати. Вчора хтось припаркувався свій автомобіль на тому місті і вже через 2 хвилини приїхала поліція: зробили фото, опечатали авто, одягли боту на колесо. Тому паркуватися на місцях для інвалідів ніхто не може, крім інвалідів", - пише один з користувачів в коментарях.

Нагадаємо, Оля Фреймут показала всіх своїх жінок: красуні від бабусі до внучки

Як повідомляв Знай.ua, Ольга Фреймут з скуйовдженим волоссям розслабилася у ванній: навіть про етикет забула

Також Знай.ua писав, Ольга Фреймут похвалилася люксовим автомобілем, мріяла з дитинства: "Одна на все місто"