Відома українська телеведуча Леся Нікітюк частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйонів чоловік.

29 липня 2021 року знаменитість здивувала фанатом тим, що дала їм вибір — з ким вона піде на наступне побачення. Однак список чоловіків дуже непростий, так як можна помітити популярного американського порноактора Джонні Сінса, Сергія Притулу, Ілона Маска та інших.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

"1. Професійний актор. 2. Телеведучий. 3. Мільярдер. 4. Водій маршрутки. 5. "любитель тварин". 6. Айтішник. Вибирайте в коментах і я відразу йду з ним на побачення☺️", - писала Леся Нікітюк у публікації.

А зараз телеведуча вибрала кілька смішних коментарів користувачів, під публікацією з вибором чоловіка до наступного побачення.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..."

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

"Ще один найсмішніший коментар, який мене просто вчора порвав. Написала ця дівчинка. Вона каже, що мені потрібен капітан далекого плавання і, бажано, сирота. Тому що, свекруха - це не для неї", - каже Нікітюк в Stories.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

"Леся, бери капітана далекого плавання. Бажано-сироту. Соррі за чорнуватий гумор, але свекруха - то не твоє😂", - написала дівчина з Stories.

І згодом Нікітюк зайшла ще далі, так як продемонструвала чоловіка в морському капелюсі, і запитала — чи такого мали на увазі.

Леся Нікітюк, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, Лесю Нікітюк мало не знесло вітром: "Х'юстон, у нас гроза"

Як повідомляв "Знай.ua", Леся Нікітюк помріяла про майбутнього чоловіка: "Мільйонер або водій маршрутки?"

Знай.ua писав, Сергію Притулі стало нудно в Києві: впав, отямився, Львів