Канадська плавчиня Маргарет Макніл завоювала "золото" на Олімпійських Іграх в Токіо, але не зрозуміла цього. Реакція спортсменки стала мемом в мережі.

Так, Маргарет Макніл завоювала золото в запливі на 100 м батерфляєм на Олімпійських іграх-2020. Вона показала результат 55.59.

Оскільки у дівчини поганий зір, без окулярів вона не змогла розгледіти результати запливу на табло. Навіть примруживши сильно очі, канадська спортсменка не змогла побачити своє прізвище.

Як розповіла Макніл, вона почула своє прізвище, але не зрозуміла, яке місце вона зайняла. Тільки після того, як її почали вітати суперниці, а на трибунах почали радіти інші канадські спортсмени, вона зрозуміла, що стала чемпіонкою Олімпіади.

Курйозний момент викликав сміх у коментаторів, а після став вірусним в мережі.

Популярні новини зараз

Українцям дали шанс позбавитися боргів за комуналку: далі може стати гірше

Абоненти не встигають за темпами "Київстару": тільки поповнили рахунок, а тариф уже подорожчав

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Не лише електроенергія вдарить по гаманцю: яка комунальна послуга подорожчає з 1 червня

Показати ще

Нагадаємо, раніше Українка Еліна Світоліна завоювала "бронзу" на Олімпійських Іграх в Токіо: вирвала перемогу в останній момент. Еліна Світоліна завоювала бронзову медаль Олімпійських ігор-2020, у вирішальному поєдинку перегравши тенісистку з Казахстану Олену Рибакіну, програючи в ході поєдинку - 1:6, 7:6, 6:4.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сльози радості і розчарування: яким став перший тиждень Олімпіади-2020 для України. Перший тиждень Олімпіади-2020 у Токіо приніс збірній України чотири медалі.

Також «Знай.иа " писав, що Володимир Зеленський привітав українців з 4 - ю медаллю на Олімпіаді в Токіо: "наші спортсмени-наша гордість". Український плавець завоював "бронзу" на Олімпіаді-2020 в Токіо.