Відома українська телеведуча Леся Нікітюк має багатомільйонну армію шанувальників. Тому зірка частенько тішить їх всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 3,6 мільйона осіб.
Цього разу у розпал літа Леся Нікітюк показала, як відпочиває на воді. Телеведуча у відвертому купальнику покаталася на Саб борді.

Леся Нікітюк, фото з instagram


"На чилі", - так Леся Нікітюк підписала оприлюднені фото.

Користувачам мережі пришилися до душі нові світлини з відпочинку Лесі Нікітюк і вони прийнялися залишати для телеведучої десятки комплементів. При цьому багато українців відзначили, що Нікітюк має розкішну фігуру та дуже гарні ніжки.

"Вибачте, і так жарко як в пеклі, так вона вирішила ще градус підняти", "На розслабоні 🙌", "Так це були Ви?)))", "Ноги волосаті 🔥", "Оце ноги!!🔥🔥🔥", "Лесяя😍🔥", "Леся на чилі, а фотки всі милі 😍😍😍", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти

"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, Леся Никитюк заінтригувала дивними очима: "Ща пивка вип'ю". Леся Нікітюк розповіла, чим займається на відпочинку.

Як повідомляв Знай.ua, Леся Нікітюк в пікантних штанях показала, що у них спільного з Кім Кардашьян: "Люблю латекс"

Також Знай.ua писав, Леся Нікітюк зізналася, кого їй не вистачає в Сонячній Чорногорії: "Нудьгувати". Жінка розкрила ім'я про того, за ким сумує весь цей час.