Популярна голлівудська акторка, 46-річна зірка мережі і головна прикраса кадру в легендарному серіалі "Відчайдушні домогосподарки" Єва Лонгорія просто обожнює публікувати яскраві кадри з життя. Цього разу Єва продемонструвала шикарну фігуру, зігнувши шию через плече і вмостившись в кріслі на знімальному майданчику.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Єви Лонгорії в мережі Instagram.

Публікація Єви Лонгорії, скріншот: Instagram

"Це саме те, що ви думаєте, коли просто озиралися таким чином?", - загадково підписала знімок Єва. Мабуть, акторка просто хотіла надати можливість фанатам самим розвинути тему.

Скрін, Instagram Єви Лонгорії

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

РФ може відкласти наступ через несподівані обставини

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини

Показати ще

На знімку можна помітити, що процес зйомок проходить в сонячний день і теплу літню погоду. Єва дуже любить показувати підписникам фото, де зображена в купальниках і часто хизується своєю підтягнутою фігурою. Однак цього разу зірка постала в робочому образі - спортивний костюм, кросівки і бейсболка. Її образ доповнили великі сережки у вигляді кілець.

Так майстерно приймати позу з перекинутими ніжками в кріслі, схожому на режисерське, потрібно вміти, і навіть легендарному Квентіну Тарантіно може стати не по собі. Звичайно, адже привід є і невеликий зв'язок між ними теж присутній. У далекому 2016 році Єва вручила Квентіну нагороду Американського інституту кіномистецтва.

Раніше повідомляли, зірка "Відчайдушних домогосподарок" Єва Лонгорія показала 4-річного синочка, Доброго ранку з мамою - "Просто чарівний".

Як повідомляв Знай.uа, Єва Лонгорія втілить давню мрію.

Знай.uа писав, шикарна Єва Лонгорія загуляла на уїк-енд: завалилася в крісло і ніжкою дригає.