У мережі показали нове сімейне фото Степана Казаніна з дружиною Наталією. Пара вирушила в літню відпустку в Європу, а саме - в сонячну Іспанію.

Нові знімки з Барселони періодично з'являються на їхніх сторінках у соціальній мережі Instagram. Офіційний акаунт студії" Квартал 95 " також часу даремно не втрачав, і опублікував один зі знімком щасливої пари собі на сторінку.

"Друзі, гарного і легкого тижня від наших красивих Казаніним! 😍 "- сказано в повідомленні.

Варто відзначити, що знімків вони зробили чимало. Відобразили себе на тлі місцевих визначних пам'яток. До слова, Наталія Казаніна вирішила у своїй публікації навіть розповісти, які враження у неї залишилися від поїздки.

Дружина коміка зазначає, що дуже щаслива повертатися в Берселону, так як тут завжди приємна погода, перехожі радують посмішками і гостинністю, а ще неймовірно красиво.

Популярні новини зараз

У темряві збираємо на ремонт? Влітку тарифи на світло для простих українців зростуть до 4,8 грн

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

"Барселона дуже давня і молода одночасно. Неспішна і при цьому динамічна. Дуже толерантна! Без понтів і на позитиві " - говорить Наталя про це місто.

До слова, в цьому місті вони бували вже багато разів, і коли різко для всієї України Європа стала доступна знову, вони ні краплі не сумнівалися, що віддадуть переваги знову Барселоні.

"Любов до міста, де Сонце 300 днів на рік. І при цьому влітку не жарко, а взимку не холодно. Так-так, зараз, коли я строчу цей текст, в Барселоні +24, а в Києві вже +27. І це не межа!"- каже вона.

Нагадаємо , Кошовий з "Квартал 95" відростив собі шевелюру - зовсім інша людина. Замість звичних Худі і светрів він надів класичний костюм синього кольору.

Як повідомляв Знай.ua Юрій Ткач з "Квартал 95" ошелешив моторошною " травмою": "Дружина сковородою заїхала?"

Також Знай.ua писав, одружений Кошовий з "Кварталу 95" шльопнув Лару Фабіан: "Неприємний випадок"