Катерина Репяхова, фото: Instagram

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова запанікувала перед опалювальним сезоном

Репяхова поставила такі знайомі простим українцям питання: "Наприклад, чи замислювалися ви коли-небудь, як повернути сукню в магазин без чека, або що буде, якщо не платити за комуналку? Що робити, якщо надзвонюють колектори або що робити, якщо ваш начальник не пускає вас у відпустку?".

Ринок. Фото: Gorod.cn
Ринок. Фото: Gorod.cn

166 грн за кілограм: українцям впарюють "золоту" лохину

Популярні новини зараз

Пенсійний фонд встановлює нові норми: кого торкнуться

Українці можуть залишитися біля розбитого корита: що буде з пенсіями

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом

Показати ще

Українці шоковані ціною за лохину. Відповідний пост з'явився на офіційній телеграм-сторінці чорний список. В Інтернеті з'явилася фотографія вартості лохини в магазині АТБ. З'ясувалося, що сто грам цих ягід коштують сто шістдесят шість гривень і дев'яносто п'ять копійок, тобто п'ять доларів.

опалення, скріншот з відео

Платіжки за тепло можуть зрости на 40-70%: експерт передрік кризу в опалювальний сезон

Економіст, і ексміністр фінансів Ігор Уманський, на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розповів про те, що подальше підвищення тарифів на опалення може спровокувати кризу. І він також додав, що зі зростанням тарифів на газ, може збільшитися ціна на опалення десь на 40-70%.

Маша Полякова, фото: Instagram

Маша Полякова запалила в сауні з двома хлопцями: поки мама не бачить

Маша Полякова в своїх Stories Instgram показала відео з сауни, в якій вона відпочиває з молодими хлопцями і дівчатами. Нещодавно вона опублікувала запис, як двоє хлопців тримають її під руки і за ноги. Дівчина сміється і скрикує, коли її кидають в басейн.

Марічка Падалко, фото з Instagram

Марічка Падалко повідомила про поповнення в родині: забрала останнього

Телеведуча розмітила короткі ролики з відвідування волонтерського центру в Insta Stories. У кадрі можна побачити, як її старша донька Катерина зворушливо хвилюється перед щасливою подією, нарізаючи кола в приміщенні і збентежено посміхаючись. Марічка вирішила забрати додому маленьке кошеня сірого забарвлення з притулку, щоб виховати і оточити любов'ю нового члена сім'ї.