Переможниця шоу "Холостяк-11" Анна Богдан зізналася, що відбувається в їхніх стосунках з Михайлом Заливако. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram.

Вона написала, що намагається побільше часу проводити з коханим, але це не завжди вдається через роботу або "окремих планів»

"Звичайно, через роботу і якихось своїх окремих планів це не завжди виходить, але (!!!) ми намагаємося частіше заряджатися разом новими спільними емоціями. Вважаю, що для гармонійних відносин вкрай важливо проводити час разом поза домом», - написала вона.

Анна також вважає, що жінки живуть емоціями, і якщо ці емоції не підживлювати компліментами, побаченнями, спільним проведенням часу, то жінки «починають клювати мозок своїм чоловікам».

"І зовсім не важливо, скільки часу зі своїм партнером ви разом, кілька місяців або пару десятків років! От не дарма у безлічі пар причиною розставання є "заїла битовуха"! Все просто через те, що, крім рутинного життя, вас нічого не пов'язує!», - додала вона, попросивши порадити їм з Михайлом якесь цікаве захоплення.

Популярні новини зараз

"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються

Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Показати ще

"Дуже хочеться вірити, що це щастя триватиме якомога довше. Ну прям дуже ідеальна пара», «дітей вам вже потрібно», "ми з чоловіком ходимо щовечора гуляти з собакою, граємо в уно, з донькою граємо в бізнес, карти, ходимо в Арізону на дискотеку, у вихідні в Тетру на басейн", - розповідають в коментарях фанати Богдан.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал " Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua " писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину