Журналістка з Данії зайнялася любов'ю в прямому ефірі на радіо в якості репортажу зі свінгер-клубу.

Йдеться про працівницю радіостанції Radio 4 Луїзі Фішер. Вона отримала редакційне завдання зробити ефір зі свінгер-клубу, який відкрився нещодавно після періоду коронних обмежень в країні, передає портал Disgusting Men.

У якийсь момент до неї підійшов співробітник клубу і запропонував заняття інтимом, на що Фішер дала згоду. Дівчина погодилася. Потім аудиторія радіостанції кілька хвилин слухала її стогони.

Жінка зізналася після сюжету, що це не був найкращий інтим в її житті, проте їй сподобалося.

Мені сподобалося, хоча це був і не найкращий с*кс в моєму житті
, - зізналася вона.

Популярні новини зараз

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Показати ще

Також вона додала, що у неї немає хлопця і це було природно. Свою участь в інтимних відносинах вона вважає частиною роботи, так як завдання журналіста - дати уявлення про подію.

З весни цього року в Данських соцмережах ведеться дискусія. Комусь даний вчинок здається неправильним, а хтось схвалює сміливість журналістки.

Тим часом житель Кривого Рогу купив в супермаркеті торгової мережі АТБ сосиски, всередині яких була незрозуміла сіра маса, схожа на туалетний папір.

Також портал Знай.иа розповідав про історію розставання принца Вільяма і Міддлтон. Принц Вільям сказав своїм бабусі і дідусеві, королеві Єлизаветі II і принцу Філіпу, він не був упевнений, чи достатньо він любив свою нинішню дружину Кейт.

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг