Настя Каменських показала фотографію в обтягуючому купальнику. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Нещодавно знаменитість вирушила в довгоочікувану відпустку разом зі своїм чоловіком - продюсером і співаком Олексієм Потапенко, відомим як репер Потап. Пара вибрала для канікул сонячну Хорватію. Звідти вони діляться своїми прекрасними враженнями та фотографіями.

2 серпня на офіційній Instagram-сторінці Насті Каменських, на яку підписано 5,3 мільйона чоловік, з'явилося фото співачки в червоному купальнику.

Дівчина позує на тлі яхти. Стегна Насті Каменських відкривають вузькі стрінги, а грайливий купалньік демонструє пишні груди співачки. Свій пост вона підписала іспанською.

Я дуже гаряча дівчина🔥
, - повідомила вона.

Популярні новини зараз

В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Показати ще

Підписники оцінили дане фото. За дві години пост зібрав 88,3 позначки"подобається".

Шикарна жінка 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥"; "нові купальники, ну звчайно пора всім показати😂"; " якщо не фотошоп, то шедевральна фігура👏 👏 👏
, - повідомляють вони.

Нагадавши, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину