Відомий український і російський співак, чоловік і люблячий батько Іван Дорн довгий час не показував шанувальникам подробиці особистого і сімейного життя, але останнім часом артист часто публікує різні відео і фото дружини з дітьми.

Як відомо, з майбутньою дружиною Дорн познайомився ще в школі. Анастасія Новікова - його однокласниця і симпатизувала юнакові завжди. Але Іван не поспішав оголосити їй про власні почуття, поки чогось не доб'ється в житті. Лише через чотири роки після закінчення школи вони почали зустрічатися, а потім і жити разом під одним дахом. Ще через шість років, в 2013 році, в рідному Славутичі відбулося їх весілля, а в 2014 році у пари народилася дочка Василиса. Ще через рік Настя подарувала чоловікові спадкоємця, Івана Івановича.

Музикант не любить поширюватися про особисте життя і навіть не носить обручки. У своєму Instagram він не поспішає викладати фото з дружиною і дітьми з невідомих причин. Але зовсім недавно співак порадував своїх шанувальників сімейним відео.

Варто зазначити, що довгий час в соцмережах ходили чутки про те, що у співака нетрадиційна орієнтація, адже сімейних кадрів не було і факт наявності дружини не був підтверджений.

Нагадаємо, це копита? Дорн на Каннському фестивалі незвично згадав про Україну, навіть дружину прихопив

Як повідомляв Знай.uа, ееізвестние розгромили столичний магазин Puma через співпрацю з Іваном Дорном

Популярні новини зараз

Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що Дорн спантеличив несподіваним вчинком: "Подумала ,що воскрес"