Відома російська артистка Любов Успенська вирішила змінити стиліста і розповіла про це своїм фанатам на сторінці в Instagram. Однак далеко не всім сподобався новий образ співачки.

"Дорогі друзі, я дуже люблю зміни і завжди намагаюся привносити в своє життя щось нове: починаючи від перестановки меблів в будинку і покупки нових речей, закінчуючи змінами в моєму стилі і образі. Днями я отримала величезне задоволення від процесу і підсумкової роботи мого нового стиліста. Найголовніше, якщо ти робиш зміни і змінюєш руку майстра, треба, щоб ця рука тебе відчувала, бачила і любила. А міняти шило на мило-це не про мене. Чи подобається вам мій образ?",- поцікавилася Успенська.

"Супер-образ! Зовсім інша", "Дуже красива, Любочка! Дуже подобається! Ніжно і з доброю, милою посмішкою! Вам йде", - захоплюються одні фанати.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Для чого так фотошопитися?«, "А що за зарості в ніздрях?", "Це сліди корекції носа", "А де ви бачите волосся в ніздрях? Якщо збільшите фото, то видно маленький шрам«, "Ще пару штрихів, і Аніта Цой вийде», «Брови капець! Карикатура. Брови прибрати краще взагалі, ніж такий страх», «Штучна вся", - не приховують негативних емоцій від побаченого інші шанувальники.

Нагадавши, рецепт ідеальних Сирників від шансонетки Успенської - замість цукру покладіть…

Як повідомляв " Знай.ua", дочка Успенської розповіла про психлікарню, де її замкнула мати: "Заколювали, труїли, знищували"

Знай.ua писав, хірург Успенської трохи перебрав з пластикою, зірку не впізнають: "Одягла сукню дочки"