Відома американська фото- і фітнес-модель Ана Чері обожнює хвалитися ідеальним тілом в Instagram.

Знаменитість вирушила на відпочинок з чоловіком Беном Морлендом, вибравши для сімейної відпустки спекотні Гаваї.

Так, дівчина виставила коротеньке відео, показавши, як весело пройшли їх з коханим довгоочікувані канікули - Ана насолоджувалася блакитною водою і пляжами з золотим піском, заходами сонця на тлі пальм, займалася дайвінгом, і, звичайно ж, встигла приміряти безліч бікіні.

Зірка демонструвала розкішну фігуру з різних ракурсів, красуючись пишними сідницями і тонкою талією в монокіні чорного кольору з прозорими вставками, купальнику бежевого кольору зі стразами і яскраво-червоному міні-бікіні.

До слова, у моделі більше 12,5 мільйона фоловерів в Instagram. Соціальні мережі - не єдиний спосіб заробітку. Разом з чоловіком Беном Морлендом вона володіє мережею досить популярних фітнес-клубів, а також є засновницею власного бренду спортивного одягу і бікіні.

Популярні новини зараз

В Україні оновили правила для виїзду за кордон

Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину

Показати ще

Ана Чері Гарсія народилася 16 травня 1986 року в Анахаймі, США, провівши фактично все своє дитинство в Каліфорнії. Примітно, що у зірки є індіанське, іспанське та європейське коріння, що і зробило її володаркою незвичайної зовнішності. Знаменитість є і однією з найбільш високооплачуваних Instagram-моделей, а також моделей спідньої білизни.