Донька експрезидента України Віктора Ющенка 41-річна Віталіна досить активно веде свій блог в Instagram. Цього разу вона потішила підписників літніми кадрами.
Донька колишнього президента України опублікувала два фото. На першому вона позує на фоні водойми, демонструючи свою струнку фігуру. Блогерка одягла міні-сукню у білому кольорі та доповнила свій образ стильним кольє з перлів та підвіскою. Особливою родзинкою образу стали окуляри Віталіни Ющенко.

Фото зі сторінки Віталіни Ющенко

На другому фото донька експрезидента позує у такому ж образі, тільки вже в іншій локації. Тут Віталіна сфотографувалася на фоні красивої природи. Свою зачіску вона вклала у тугі косички, зібрані на потилиці.

Фото зі сторінки Віталіни Ющенко

"Літо, літо моє літо ☀️💛💫", - так підписала світлини Віталіна Ющенко.

Судячи з цього підпису до фото можна зробити висновок, що Віталіна Ющенко сумує, що залишився лише один місяць, адже залишилося не так багато часу, щоб насолодитися сонячними деньками.

Нагадаємо, донька Віктора Ющенка Віталіна вразила перевтіленням: тонкі вилиці та величезні губи

Популярні новини зараз

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, як виглядала внучка Ющенка до зміни зовнішності: зовсім не гламурна левиця з пухкими губами. Доменіка Ющенко стала учасницею 11 сезону "Голосу країни"

Також Знай.ua писав, Віталіна Ющенко після разючого перевтілення поставила батькові важливе запитання: "Двома руками підтримав"