На сторінці в Instagram відомої української гумористки, актриси і зірки "Дизель Студіо" Вікторії Булітко з'явилася нова публікація.
Цього разу дівчина оприлюднила нове фото і заговорила про виконання мрій. Дівчина зізналася, що її цікавило чому одні мрії збуваються, а інші ні, тому вона вирішила пройти марафон на цю тему.

Фото зі сторінки Вікторії Булітко

В кінці марафону була пропозиція запустити повітряні кулі з бажаннями, і за бажанням поділитися своїми фото в Instagram. Булітко вирішила не приховувати нічого від шанувальників і захотіла всім поділиться.

"Я, як скептик, вирішила виставити фото тоді, коли мрії почнуть збуватися 🙈 😅 P. S. так, фоточка з проекту , але вона така красива, що захотілося виставити саме її", — розповіла Булітко.

На фото Вікторія Булітко позує в червоній сукні, тримаючи повітряну кулю такого ж кольору. Дівчина підкреслила свій образ прямими коротким волоссям. Через таку укладку Булітко стала трохи схожою на Лайму Вайкуле.

Раніше повідомляли, Вікторія Булітко з "Дизель шоу" на відпочинку затьмарила Полякову стрункими ніжками: "у кого більше?"

Як повідомляв Знай.ua, Дизель-шоу після скандалу про расизм показали, що таке справжня дружба: "співати в караоке гірше".

Також Знай.ua писав Зірка "Дизель Шоу" Вікторія Булітко затягла колегу в ліжко: "немає сил приховувати..."

Популярні новини зараз

"Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Показати ще