Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі. Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору.

Зовсім недавно 33-річна артистка повідомила радісну новину своїм шанувальникам – Леся вирушила в довгоочікувану подорож, в Португалію, а зупинитися вирішила в Фуншалі, в головному місті і морському порту острова Мадейри, який славиться своїм теплим субтропічним кліматом і кріпленим вином мадерою.

Цього разу Леся розмістила шикарну серію фото з яхти. Артистка позує на тлі скелястих гір і бездонного океану. Для образу Леся обрала довгу шовкову синю сукню, яка відкриває вид на її спинку і стрункі ноги, та навіть невелику частину п'ятої точки.

"Спонтанне фото, ні разу не готувалася… вділа перше що на очі трапилось! Просто королева експромту 💙😌💙", - з гумором написала Леся.

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк в образі русалки спокушає португальців: "Боже, шо з твоєю ду*кою"

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Показати ще

Нагадаємо, що Кріштіану Роналду "депортувався" з країни, щоб уникнути зустрічі з Лесею Нікітюк: "Шо, даремно фарбувалася?"

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк в екстремальному міні зібралася в похід: шукає нареченого навіть у горах

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк "вивернула" українську душу на пляжі в Португалії: "Головне - зі своїм бухлішком"