Всіма відомий російський виконавець, учасник проекту "Фабрика зірок" і онук народної артистки Едіти П'єхи Станіслав частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 580 тисяч чоловік.

Ще тиждень тому, 5 серпня 2021 року, на Youtube вийшло велике інтерв'ю зі співаком, в ході якого він розповів про проблеми 7-річного сина Петра. 41-річний чоловік зізнався, що дитина не піде в цьому році в школу, адже він не вміє себе вести у великому колективі при діючій дисципліні, будучи досить гіперактивним хлопчиком з вибуховим характером.

Стас П'єха, скріншот відео

"Коли він потрапляє у великий колектив, він починає там буянити дуже сильно. Я теж не любив великі колективи, але я не буянив. Я терпів, а потім кому-небудь "виписував люлей", тому що напруга занадто велика. А він відразу починає мочити там всіх, лаятися, трощити. Йому важко у великому колективі", - заявив Стас П'єха.

Він також додав, що тепер з ним працює дружина з фахівцями, щоб підготуватися до школи. Але ж зовсім недавно з'явилася інформація, що 7-річного хлопчика побила сусідка по котеджному селищу під Петербургом. Хлопчик проколов їй надувний басейн, але подія сталася після запису інтерв'ю.

Популярні новини зараз

Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Нові тарифи залишать без заощаджень: як зміняться платіжки за вивіз сміття

Показати ще

Стас П'єха, prelest.com

Стас П'єха намагається бачитися з дитиною, коли особисто приїжджає в Петербург, але в основному спілкується з ним по відеозв'язку. Музикант щомісяця переводить дружині гроші на утримання сина, тоді як його батько ніяк не допомагав матеріально і не цікавився долею Станіслава.

Нагадаємо, сина Стаса П'єхи побила озвіріла сусідка: "Вдарився головою об землю"

Як повідомляв "Знай.ua", Стас П'єха засмутився, що на його похорон прийшло мало людей

Знай.ua писав, онук Едіти П'єхи показав себе в ролі батька, розчуленню немає меж: "Вилитий тато, як дві краплі води"