Популярна українська акторка, співачка, доволі успішна модель і резидентка "Жіночого кварталу" Еліна Мбані продовжує радувати свою численну армію шанувальників яскравими кадрами з життя і роздумами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Еліни Мбані в мережі Instagram.

Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram

"Напевно, це найкраще моє літо і точно увійде в топ моїх улюблених років, воно було саме таким, як я мріяла, мій робочий графік змінився кардинально, багато справ було зроблено і скільки ще належить зробити... нові знайомства, подорожі, смачна їжа, книги, мій проект, який я вже хочу швидше закінчити і поділиться з вами... переїзд!!!! І сьогодні задумалася над тим, що мало часу я приділила в цьому всьому саме собі", — пише Еліна.

Публікація Еліни Мбані, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також варто нагадати нашим читачам, що нещодавно Еліна Мбані поділилася яскравими кадрами на фоні нічного Києва. Мбані сіла на підвіконня біля відкритого вікна і зробила кілька кадрів.

На фотографіях гумористка постала в трикотажній кофті на замку сірого кольору, і рваних джинсах в тому ж кольорі. Еліна Мбані доповнила образ великими сережками, високим хвостом і стрілками на очах.

Раніше повідомляли, без кучерів, але неймовірна: екзотична красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані в червоній сукні змусила всіх ахнути.

Як повідомляв Знай.uа, екзотична красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані довела, що вона справжня українка: "Краса".

Знай.uа писав, красуня з "Жіночого кварталу" Еліна Мбані опинилася на висоті біля відкритого вікна: "Подруга ніч".