При хворобі поряд з медичним лікуванням можна попросити допомоги й у вищих сил. Вони допоможуть кожному, хто цього дійсно потребує. Для цього необхідно прочитати молитви на здоров'я собі й близьким.

Звертатися у молитвах про здоров'я можна до великої кількості святих. Найбільш поширені молитви Пантелеймону Цілителю, Богородиці, Миколі Чудотворцю, Матроні, Всевишньому. Головне при читанні молитов - це щира віра і чисті помисли.

Ці молитви підійдуть як для хворих немовлят, так і для дорослих синів або дочок, для чоловіків або дружин, для батьків або інших близьких родичів.

Молитва, фото gettyimages

Молитва Пантелеймону цілителю за здоров'я

"О, великий угоднику Христовий, страстотерпче і лікаря багатомилостивий Пантелеймоне! Умилосердись наді мною, грішним рабом Божим (ім'я), почуй стогін і крик мій, умилостиви Небесного, Верховного лікаря душ і тілес наших, Христа Бога нашого, нехай дарує мені зцілення від жорстокої гнітючої недуги. Прийми негідне моління грішнейшаго паче всіх людей. Відвідай мене благодатним відвідуванням. Чи не возгнушайся гріховних виразок моїх, помаж їх єлеєм милості Твоєї і зціли мене; хай здрав сущі душею і тілом, залишок днів моїх, за допомогою благодаті Божої, возмогу провести в покаянні і догоджанні Богу, і сподоблюся сприйнятті благий кінець живота мого. Їй, угоднику Божий! Умоли Христа Бога, нехай дарує ми заступництвом твоїм здоров'я тіла і порятунок душі моєї. Амінь."

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет

Показати ще

Молитва Всевишньому за здоров'я

"О Премилосердый Боже, Отче, Сину і Святий Душе, в нероздільній Трійці поклоняємий і славимий, зглянься благоутробно на раба Твого (ім'я), болезню одержимого; відпусти йому вся провини; подай йому зцілення від хвороби, поверни йому здоров'я і сили телесні; подай йому долгоденственне і благодійне житіє, мирні Твоя і премирні блага, щоб він разом з нами приносив вдячні молитви Тобі, Всещедрому Богові і Творцеві моєму. Пресвята Богородиця, всесильним заступництвом твоїм допоможи мені благати сина твого, Бога мого, про зцілення раба Божого (ім'я). Всі святі і ангели Господні, моліть Бога про хворого раба Його (ім'я). Амінь."

Молитва у церкві, кадр з відео

Нагадаємо, як святкувати Маковія 14 серпня: суворі заборони у цей день. Чого в жодному разі не можна робити в цей день

Як повідомляв портал "Знай.ua", колишній учень з "фізруком" пліч-о-пліч боронять Батьківщину: "Ставив мені двійки". Учителю і його колишньому учню довелося разом служити у війську

Також "Знай.ua" писав, відважний воїн віддав життя за Україну, побратими не стримують сліз: "Богдан був справжнім офіцером". Побратими та рідні попрощалися з полеглим воїном