Юрій Ткач зворушив шанувальників фотографією з дочкою. Відповідний пост з'явився на його офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать 1,7 мільйона шанувальників.

Чоловік є зразковим батьком. З його дружиною Вікторією у них є шестирічна дочка Ліза, про яку він піклується.

14 серпня чоловік опублікував з нею спільну фотографію. На фото вони сидять на веранді, цілком ймовірно, в якомусь закладі.

Для цієї малої готовий на все ...)))
, - повідомив він.

Популярні новини зараз

Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

За пару годин пост зібрав 14,6 тисяч лайків за дві години. Передплатники оцінили теплі слова українського коміка.

Таке воно життя, живеш собі приспівуючи, а тут народжується твоя дитина, і все ... з'являється життя цінніше свого, цінніше всесвіту"; "які ви милашки"; " Татусине коханя💕,ви так схожі і такі милі , "улибашки"!!!!!!
, - повідомили вони.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.