Популярна українська виконавиця, екс-солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва любить радувати шанувальників новими публікаціями зі свого особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить більше 5 мільйонів чоловік.

Як відомо, Надя вирушила зі своїм чоловіком Володимиром Дантесом в колоритну Туреччину, щоб зануритися в глибини східної культури, покуштувати місцевої їжі, скупатися в Середземному морі, і звичайно, знайти привід, щоб розмістити масу яскравих фото і відео з довгоочікуваної відпустки.

В цей раз 31-річна артистка поділилася інтригуючим постом у соцмережі. Для знімка Надія вибрала красиву локацію – оглядовий майданчик біля їх 5-ти зіркового готелю, який відкриває розкішний вид на море. На фото співачка загадково дивиться на горизонт, відвернувшись від камери, і позує в нижній білизні сірого кольору, демонструючи своє струнке тіло. У пості вона зізналася в тому, що у неї, як і у всіх живих людей, опускаються руки і пропадає бажання що-небудь робити, але вона ніколи не впадає у відчай і продовжує вірити в себе.

"Як правило, за цими періодами буде щось більше і прекрасне. Передчуваю всі наступні релізи)) Готуюся дивувати вас 🤍", - написала Надя.

Всі шанувальники Дантеса і Дорофеєвої знають, як сильно її любить і підтримує чоловік, але варто зазначити, що недавно подружня пара посварилася у відпустці через безглузду ситуацію - вони не зуміли домовитися, хто ж прочитає книгу.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Нагадаємо, що Надя Дорофєєва поскандалила з Володимиром Дантесом на дивані: "Ось це с*ач!"

Як повідомляв Знай.uа, Надя Дорофєєва побешкетувала з подругою перед відпусткою з Дантесом: гарячі дівчатка в холодній траві

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес відмовився від найсолодшого на відпочинку з Дорофєєвою: "Вранці, а не весь день"