Популярний український актор, телеведучий, радіоведучий Володимир Остапчук став фігурантом скандалу після того, як повечеряв у компанії російської зірки Філіпа Кіркорова.

Тепер же дружина Остапчука вирішила виправдатися за вечір, проведений разом з артистом, якому заборонений в'їзд в Україну. Про це повідомляє видання Нуѕег.

Христина Остапчук написала на своїй сторінці в соцмережах, що вечеря з Кіркоровим відбулася під час відпочинку на острові Крит. Вона додала, що з російським співаком була знайома тільки через соцмережі, а дізнавшись, що він відпочиває неподалік, подружжя вирішило познайомитися з ним ближче.

"З Філіпом був знайомий Вова, до речі, тільки онлайн, і ось вчора виявилося, що ми відпочиваємо один від одного в 30 хвилинах їзди. Вирішили повечеряти разом", - розповіла вона.

Популярні новини зараз

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще

За словами Христини, за столом уникали розмов про політику і релігію, але Кіркоров нібито «зізнавався в любові до України».

Дружина телеведучого назвала Кіркорова дуже "відкритим і веселим чоловіком", з яким вони від душі "насміялися і отримали купу компліментів".

В Україні не всі розділили захоплення сімейства Остапчуків від такого знайомства - багато хто нагадав про те, що Кіркоров підтримав анексію Криму Росією.

Раніше повідомляли, Наташа Корольова втекла від Тарзана в проливний дощ: "тобі зраджують, я знаю".

Як повідомляв Знай.uа, Глюкоза шукає рабиню, а Кіркоров дарує костюми: як ставляться до своїх "прислуг" зірки шоу-бізнесу.

Знай.uа писав, чоловік Наташі Корольової Тарзан замінив Городнє лякало в капусті: "птахів відлякує від врожаю".