Переможниця романтичного шоу "Холостяк" Анна Богдан має досить велику армію шанувальників, з якими вона ділиться яскравими кадрами, порадами та цікавими подробицями з життя.

Цього разу у своєму Instagram у розділі stories красуня вирішила поділитися з численними підписниками спокусливим фото у білизні.

Скріншот stories Анни Богдан

Анна Богдан одягла дуже красивий комплект білизни у бежевому кольорі. Цей комплект вдало підкреслює струнку фігуру Анни та робить її більш ніжною завдяки квітковому принту на комплекті білизни.

"Обожнюю красиву білизну. Відчуваєш себе богинею. І до речі дуже додає впевненості", - зазначила Анна Богдан.

До слова, раніше Анна Богдан вирішила поговорити зі своїми підписниками на тему взаємин між чоловіком і жінкою. Дівчина зазначила, аби викликати інтерес у чоловіка перш за все потрібно любити та поважати себе, адже ти найголовніше, що є у твоєму житті.

Фото зі сторінки Анни Богдан

Нагадаємо, потенційна дружина Заливако Анна Богдан знайшла собі подругу з "Холостяка", цю красуню пам'ятають всі: "Самотньо без...."

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, "Холостяк" Михайло Заливако "зізнався" що комплексує через високий зріст Анни Богдан:"відчуваю себе карликом". Михайло заявив, що Анна вища за нього

Знай.ua писав, Анна Богдан видала, як стати мрією для всіх чоловіків: "Холостяк" Заливако проковтнув "наживку". Анна Богдан видала секрет гармонійних відносин