Популярна акторка, зірка турецького серіалу "Величне століття" Мер'єм Уезерлі популярна не тільки в світі кіно, але й у соціальних мережах. Відомо, що на 38-річну акторку підписано понад 6.8 млн людей в Instagram. Нещодавно Мер'єм взяла участь у зйомках нової фотосесії.

Турецько-німецька красуня опублікувала в мережі серію кадрів з нового фотосету, в якому постала в стильному casual-образі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мер'єм в мережі Instagram.

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Зокрема, Узерлі позувала в ефектному луці від Miu Miu, а її образ доповнили макіяж в рожево-нюдових тонах і обруч з перлами. Зірка серіалу "Величне століття" любить експериментувати з аутфітами.

Популярні новини зараз

3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Мер'єм Узерлі, фото: Instagram

Мер'єм охоче позує як в строгих брючних костюмах, так і в пікантних жіночних сукнях. Цього разу акторка показала кадри нового, яскравого фотосету.

На Узерлі була кофта смарагдового кольору в спортивному стилі. Мама двох доньок доповнила її білими атласними брюками зі смугастим принтом. Мер'єм розпустила розкішне руде волосся і поклала його в об'ємні кучері.

Цікаво, що в коментарях віддані шанувальники почали активно обговорювати стильний образ Узерлі, а також її колір волосся — зірка знову повернулася до яскраво-рудого відтінку, який так полюбився її шанувальникам.

Раніше повідомляли, Хюррем з "Величного століття" змінила стать у свій День народження: султан Сулейман на хальвет точно не покличе.

Як повідомляв Знай.uа, Хюррем, Махідевран і Хатідже з "Величного століття" опинилися в барі: "Так незвично".

Знай.uа писав, зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала сімейну ідилію: справжнє жіноче царство.