Багато українців дуже люблять мариновані гриби. Адже їх можна дістати до приходу гостей або ж просто поласувати з сім'єю.
Але, в приготуванні таких грибів дуже важливий хороший маринад. Пропонуємо приготувати вам маринад, який підійде для будь-яких грибів. Рецептом цього маринаду поділилися в Телеграм-Канлі "Домашня консервація".

Мариновані гриби, фото: pixabay.com

Інгредієнти:
1 літр води;⁣
2 ст. л. цукру;⁣
4 ч. л. солі;⁣
3 шт. лаврового листа;⁣
6 горошин запашного перцю;⁣
4 шт. гвоздики;⁣
3 шматочки кориці (меленої ½ ч. л.);⁣
3 ч. л. оцтової есенції 70 %.⁣
Спосіб приготування:

Для початку потрібно закип'ятити воду, додати спеції, проварити хвилинки три (оцет додати в самому кінці варіння). Після знімаємо з вогню і маринад готовий.

Гриби добре промити, великі розрізати, покласти в холодну воду і довести до кипіння, потім воду злити. У другій воді, підсолити за смаком, гриби варити, не помішуючи до моменту закипання.⁣ Коли вода почне кипіти, гриби обережно перемішати і зняти піну.⁣

B кінці варіння гриби, розкласти по стерильним банкам, залити маринадом і закатати. Смачного.

Раніше повідомляли, Костянтин Грубич в загадковій Азії ризикнув помацати "античну" рідину: "тендітні вироби...".

Як повідомляв Знай.ua , ошатна закуска до святкового столу і "під чарочку": рецепт тієї самої капустки-пелюстки. Рецепт швидкої капустки-пелюшки до святкового столу

Знай.ua писав, простий рецепт тих самих сочников з сиром-смак родом з дитинства.

Популярні новини зараз

"Раз на рік звітуватиму": Віра Брежнєва зізналася, як часто 40-річним хочеться сексу

Пенсіонерів змусять повернути частину виплат державі

Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть

Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі

Показати ще