Стало відоме ім'я ще одного зіркового учасника шоу "Танці з зірками". Вже незабаром на паркеті українці побачать відомого співака Melovin.
Про це Melovin повідомив на своїй сторінці в Instagram, виклавши кумедне відео. За сюжетом відео співак відпочиває у своєму ліжку та не хоче приймати ні від кого дзвінки, але коли йому телефонують з шоу "Танці з зірками", він одразу ж зривається й починає збиратися на шоу.

Публікація Melovin в instagram

"Я приймаю виклик від "Танці з зірками" та передаю виклик Станіславу Горуну. Побачимося на паркеті!", - зазначив Melovin.

Шанувальники Melovin були у захваті від такої новини, тому відразу ж почали бажати йому успіхів на паркеті та звісно ж перемоги.

"Ааааааа, Меееел !!! Ми так чекали !!!! "," Ура! Дуже раді ❤️ "," Танці можна і не починати, переможець вже відомий 😂 "," Я чекала коли Мел затанцює ... "," Те почуття, коли чекала цієї події 3 роки і молитви були почуті !! "," Нарешті батя вривається на паркет🔥🔥🔥 "," Як пафосно поїхав😎🔥 ", "Тільки перемога!", - такі коментарі залишили користувачі мережі.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення

Показати ще

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше Melovin отримує погрози після камінг-ауту на сцені Atlas Weekend: "порізати мене" Melovin розповів, що йому стали надходити погрози після поцілунку з хлопцем

Як повідомляє портал "Знай" улюбленець Данилка Melovin зізнався, чому його вважають "Воландемортом": "Чужий серед своїх"

Також "Знай" писав, що Melovin зізнався в почуттях до дівчини, яку цілував на Atlas Weekend: "Люблю тебе, дитинко". Артист шокував своїх фанатів