Україномовний альбом Тіни Кароль "Молода кров", який вона записала з український співаками, посів перші сходинки музичних чартів у Росії.
Так, на фан-сторінці Тіни Кароль повідомили, що альбом дуетів "Молода кров" полюбився не тільки в Україні, а і за її межами. Так, альбом артистки посів третє місце в Itunes Росія в жанрі Pop.

"Молода кров" 3 місце в Itunes Росія

Зазначимо, що альбом "Молода кров" Тіна Кароль записала разом з молодими українськими виконавцями спеціально до 30-річчя Дня Незалежності України.

Тіна Кароль, instagram.com/_fantina/

Трек "Зірочка" в дуеті з гуртом KAZKA став першим у новому українськомовному альбомі. Окрім KAZKA учасниками проєкту стали Ivan Navi, Alina Pash, Wellboy, NIKITA LOMAKIN, Діма Зезюлін із гурту LATEXFAUNA, "СамНаСам".

Такими колабораціями Тіна Кароль хотіла відкрити українцям нові таланти та подарувати більше якісної української музики.

Нагадаємо, що Тіна Кароль розповіла про подарунок до 30-річчя України: "Я намагалася підлаштуватися...". На фанатів чекають дуети Тіни Кароль з артистами нової формації

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що скромниця Тіна Кароль прибрала волосся і вперше засвітила зухвале тату

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль з подружкою повторили знімок 20-річної давності: "Крізь роки". Тіна Кароль поділилася яскравим знімком, зробленим 20 років тому