Відома українська виконавиця Світлана Лобода, яка вже давно працює і живе в Росії, любить радувати шанувальників всілякими фото і відео з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 8,7 мільйонів чоловік.

Через 6 років співачка знову зважилася підкорювати українські сцени. Світлана активно планує і проводить концерти в містах України, знімає нові кліпи і 13 серпня випустила україномовну пісню для своїх шанувальників. В YouTube її можна послухати і російською мовою. Назву для нового хіта Лобода вибирала разом зі своїми фанатами – зупинилися на Indie Rock (Vogue).

Пісню Indie Rock (Vogue) написали українці Олександр Хорошковатий і Юрій Андрійченко, а кліп зняв режисер Інді Хайт, який народився в Азербайджані, виріс у Києві, а зараз живе в Ізраїлі і працює в різних країнах.

Цього разу Світлана виконала пісню акапельно, без супроводу музики і "чудес" обробки свого голосу в студії.

Зовсім недавно співачка дала концерт в Одесі. У 2017 році виступ у цьому ж місті було зірвано радикальними патріотами. Цього разу концерт в одеському клубі Ibiza теж супроводжувався невтішними заявами тих, хто вважає співачку "зрадницею", проте шоу відбулося.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Показати ще

Співачка раніше влаштовувала опитування і цікавилася думкою своїх слухачів, як краще звучить її новий музичний шедевр. Користувачі соцмереж по-різному відреагували на пісню, багато засудили співачку і "ввічливо" попросили не співати українською, інші ж захопилися творчістю Світлани.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто нагадати, що минула пісня українською мовою "Облиш" була записана в 2015 році і отримала, як, власне, і все під брендом LOBODA, гучний резонанс, а також вельми комплементарні відгуки критиків.

Нагадаємо, Світлана Лобода виступила в Одесі і захотіла зібрати стадіон у Києві: "Хочу, щоб дивилися і думали, вона наша"

Як повідомляв Знай.uа, Алан Бадоєв підняв у повітря Світлану Лободу: "О так, Свєтка, бери все"

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода презентувала пісню українською мовою після повернення на батьківщину: "Вперше"