Відома українська співачка Slavia (Ярослава Притула), яка вирішила розлучитися з музикантом Дзідзьо (Михайлом Хома) після 7 років шлюбу, поділилася з багатотисячною аудиторією новими Insta Stories.

Співачка регулярно займається спортом і веде активний спосіб життя, який сприяє підтримці тонусу її гарної фізичної форми, міцному здоров'ю та збереженню стрункої фігури.

Раніше артистка ділилася з шанувальниками своїм раціоном, який так само впливає на її зовнішній вигляд. Найчастіше вона обирає рибу, морепродукти і овочі на грилі. Також, Ярослава зізналася, що дуже любить солодощі, і відмовлятися від них не збирається. Артистка заявила, що головний секрет її стрункості – це їсти в міру.

Ярослава часто публікує відверті фото і відео в соцмережі Instagram, на яких із задоволенням демонструє плоди своїх старань – підтягнуте тіло без єдиної скадочки. Цього разу співачка вирішила розкрити "найстрашнішу таємницю всіх жінок" і показати, скільки ж вона важить. Як видно на фото, цифра на вагах – 49,6 кілограм.

"Зважилася після вечері. Не критично, але втратила вагу. Цей місяць був гарячим у всіх розуміннях", - написала Ярослава.

Популярні новини зараз

Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом

Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

скріншот з Insta Stories

Нагадаємо, колишню Дзідзьо Slavia "оточили" танки: Афганістан під вікнами

Як повідомляв Знай.uа, разведений Дзідзьо відправився в "далеке плавання": "Нарізаємо хвилі"

Також портал Знай.uа писав, що Slavia розсекретила божевільну романтику з Дзідзьо після розлучення: "Жили на покинутій турбазі"