Відома українська гумористка та зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару підкорила українців новим чорно-білим фото.
Ірина Сопонару має чимало шанувальників, тому дівчина досить активна у своєму Instagram, де регулярно викладає красиві фото, привертаючи увагу публіки. Цього разу зірка "Жіночого кварталу" та "Одного разу під Полтавою" поділилася з фанатами новим фото.

Фото зі сторінки Ірини Сопонару

На чорно-білому фото Ірина Сопонару позує ледь привідкривши губи у коротеньких шортиках та топі. Свій образ гумористка доповнила стильним піджаком та рукавичками.
Користувачам мережі припало до душі нове фото Ірини Сопонару, тому вони прийнялися залишати для зірки десятки компліментів у коментарях під фото.

"Ваау клаас❤️🔥😍", "Красуня❤️😍😍❤️", "Яка карколомна фігура", "Красуня❤️", "Мрія завжди залишиться мрією", "Ірина ти і є моя мрія" , - такі коментарі залишили користувачі мережі під новим фото зірки.

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Скріншот коментарів

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Нагадаємо, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" втиснулася в тугий корсет заради краси: "Нелюдська…".Шанувальникам припав до душі образ улюбленої актриси

Як повідомляє портал "Знай.uа" Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні.

Також "Знай.uа" писав, Ірина Сопонару з "Жіночого кварталу" показала мрію кожної дівчинки: "Все таке рожеве". Ірина Сопонару виставила свіжі кадри з цікавої локації