Популярна українська співачка, модель і телеведуча легендарного шоу про подорожі "Орел і решка" Мішель Андраде продовжує ділитися зі своїми шанувальниками дуже цікавими публікаціями. Відомо, що цього разу Мішель побувала з проектом "Орел і решка" в Колумбії.

Однак спочатку, як уже прийнято, красуня опублікувала так званий бекстейдж зі зйомок - своє cелфі і кілька кадрів з операторами.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Мішель Андраде в мережі Instagram.

Публікація Мішель Андраде, скріншот: Instagram

"Роблю вигляд, що не сплю. А там вже випуск з Colombia на ютюбі @orelireshka_official", - підписала публікацію Мішель Андраде.

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

"Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

В анонсі до нового випуску йдеться, що Кирило Макашов і Мішель Андраде опиняться в Колумбійському раю і пеклі. Вони дізнаються, де живуть, що їдять і чим заробляють на життя багаті і бідні жителі Колумбії.

Кирило Макашов відправиться в найнебезпечніший район, де живуть дуже бідні люди і наркобарони. Також ведучий попливе на зустріч з морським дияволом і спробує його приручити. А ось які пригоди чекають на Мішель Андраде, можна дізнатися подивившись увесь випуск.

Раніше повідомляли, грайлива кішечка Федишин влаштувала на пляжі різнокольорову пожежу: ці ніжки зведуть з розуму будь-кого.

Як повідомляв Знай.uа, Олександра Зарицька з "Kazka" виставила апетитну п'яту точку заради потаємного: "Cолоденька".

Знай.uа писав, підопічна Потапа Мішель Андраде в дикому полі раптово "перетворилася" на зебру: "На висоті".