Сумнозвісна своїми витівками зрадниця України, колишня прокурорка Криму і ексдепутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська продовжує дивувати все новими і новими перлами. Цього разу під приціл її фантазії потрапив білоруський президент Олександр Лукашенко. Поклонська не може припинити дивуватися "харизмі" Олександра Григоровича.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Поклонської в мережі Instagram.

Публікація Наталії Поклонської, скріншот: Instagram

"...Мені подобається Президент Лукашенко, у нього особлива харизма. Звичайно, народу потрібен лідер. Але щоб підтверджувати статус сильного лідера перед людьми і світовою спільнотою, потрібні сміливі рішення.

Одним з благородних і сміливих рішень, очевидних для народів наших країн (Росії, України та Білорусії), є визнання вибору кримчан 2014 року. І було б добре, щоб наступна зустріч нашого Президента Володимира Путіна з лідером Білорусії Олександром Лукашенком пройшла не в Сочі, а в російському Криму.

Популярні новини зараз

Лише 4 години на день зі світлом: тривожний прогноз від влади

"Потребує молодих": військовий назвав оптимальний вік для мобілізації

З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

А взагалі, ми завжди раді на півострові нашим братам з Білорусії та України, тому що ми-один народ! І якби Білорусії і її лідеру знадобилася підтримка, я б її надала, не досліджуючи попередньо питання, хто визнав законність виборів Президента Лукашенка, а хто — ні.", - пише Наталія Поклонська.

Наталія Поклонська, фото: Instagram

Однак потрібно "порадувати" Наталію і нагадати, що Кримський півострів - тимчасово окупована територія України.

Раніше повідомляли, Христина Асмус після розлучення з Харламовим пустилася у всі тяжкі і оголила груди: "Так сильно самотньо?".

Як повідомляв Знай.uа, Наталію Поклонську несподівано пустили по містах, потрібно було тільки квіти подарувати: "До закінчення...".

Знай.uа писав, Наталія Поклонська, після дифірамбів для Путіна, зізналася в любові Україні: "Всією душею...".