Народна співачка Софія Ротару та колишній тренер збірної України Андрій Шевченко відвідали премію "Національна легенда України" ініційовану Володимиром Зеленським.

Як відомо, у липні, 2021 року глава держави заснував нагороду "Національна легенда України".

"Згідно з документом, цією нагородою відзначатимуть громадян за видатні особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служінні українському народу", - написали на сайті Президента.

Фотографію Шевченка і Ротару розмістив 50-річний син співачки Руслан Євдокименко у соцмережі Instagram, в підписі до знімка додав короткий коментар: "Кращі". На фото знаменитості щасливо посміхаються і насолоджуються заходом.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз

Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення

Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року

Можете залишитися без житла: що треба обов’язково перевірити при купівлі квартири "з рук"

Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт

Показати ще

Варто відзначити, що Зеленський вже вручив перші державні нагороди "Національна легенда України" 7 українцям, до цього списку увійшли: Софія Ротару, Юрій Рибчинський, Іван Марчук, Олег Блохін, Мирослав Вантух, Олена Потапова, Мирослав Скорик посмертно.

Раніше ми писали про те, що Ігор Кондратюк накинувся на Софію Ротару через її участь у концерті на День незалежності: "Я б не випустив її..."

Нагадаємо, що Зеленський, Пономарьов і Беленюк привітали українців з Днем Прапора: "Тільки разом, тільки вгору!"

Як повідомляв Знай.uа, Андрій Шевченко звернувся до збірної України після призначення Петракова: "Незабутні 5 років"

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Зеленський зустрівся з Ангелою Меркель: обговорили Донбас, "Північний потік-2", вакцину від COVID-19