Королева Великобританії Єлизавета II доручила чиновникам Букінгемського палацу проконсультуватися з адвокатами у справах про наклеп через критику з боку принца Гаррі і його дружини Меган Маркл.

Як повідомляють в The Sun, королева сильно роздратована спробами осквернення честі королівської сім'ї її онуком принцом Гаррі і його дружиною Меган Маркл. У зв'язку з цим глава престолу була змушена сформувати юридичну команду, яка зможе дати законну відповідь на можливий наклеп.

Єлизавета ІІ, фото thesun

Конфлікт стався після новини про те, що принц Гаррі домовився з видавництвом Penguin Random House про публікацію своїх спогадів, які торкнуться внутрішнього життя королівської сім'ї. Раніше повідомлялося, що принц Гаррі отримав $20 млн від видавництва за свої мемуари. Пізніше з'явилася інформація про те, що герцог Сассекський опублікує частину своїх спогадів, коли помре його бабуся, королева Великобританії Єлизавета II. Однак представник принца Гаррі спростував ці припущення. Як відомо, книгу планують випустити в 2022 році. Зазначається, що книгу він написав "не як принц, яким народився, а як людина, якою став".

Королівська сім'я, фото thesun

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати

Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня

Показати ще

"Якщо хтось був згаданий у книзі і звинувачений у чому-небудь безпосередньо, це може бути наклепом, а також порушенням прав на приватне сімейне життя. Є побоювання, що американська громадськість потрапляє в пастку того, що говорять Гаррі і Меган.", - розповіло журналістам наближене до двору джерело.

Варто зазначити, що раніше дружина принца Гаррі, актриса Меган Маркл заявила, що в британській королівській родині процвітає расизм. В інтерв'ю американській телеведучій Опрі Вінфрі вона згадала також про надзвичайно суворі обмеження, які накладає життя з такими людьми.

Нагадаємо, що Джеймс Бонд "зажмотив" гроші і позбавив своїх дітей спадщини: "Це поганий тон"

Як повідомляв Знай.uа, актори легендарного серіалу "Друзі" Еністон і Швіммер заявили про стосунки: Рейчел і Росс знову разом

Також портал Знай.uа писав, як склалася доля актрис з серіалу "Відчайдушні домогосподарки": боротьба з раком, в'язниця, робота продюсером і пологи в 43