З'явилися фотографії Тіни Кароль з її шанувальником. Знімок з'явився в соціальній мережі Instagram.

Тіна Кароль - одна з найбільш популярних українських співачок, яка навіть представляла нашу країну на міжнародному шоу Євробачення п'ятнадцять років тому.

Також Кароль є однією з найбільш популярних українських Instagram-зірок.

На її Instagram підписано 1,8 мільйона чоловік, з якими вона ділиться різними подробицями особистого і творчого життя. Також в цій соціальній мережі є безліч фан-акаунтів, які також розповідають про найцікавіші моменти в її житті.

Один з найвідоміших fantina є інтернет-представництвом офіційного фан-клубом співачки. 23 серпня там був опублікований знімок. Молодий хлопець посміхається в камеру.

Популярні новини зараз

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Фолловери залишили кілька коментарів у соціальній мережі.

Це в якому місті?"; "😍😍😍😍😍
, - пишуть вони.

Нагадаємо, Катерина Кухар показала всю свою красу і не стрималася :" у вир з головою". Катерина Кухар показала всю свою красу

Катерина Кухар розповіла, як повернулася в балет за три місяці після пологів: "Великий штраф". Кухар розповіла, як поборола післяпологову депресію

Як повідомляв портал "Знай.ua", відкинутий Мішиною Льоша Тригубенко пізнав нове фіаско на очах у Юлі "зайчика": "Мені сподобалося". Тригубенко зізнався, що поразка його надихає ставати краще.