Володимир Зеленський разом з дружиною відвідали концерт італійського співака. Про це президент України повідомив на своїй сторінці в соціальній мережі.

Сьогодні, 24 серпня, на День Незалежності в столиці відбувся концерт відомого італійського оперного співака Андреа Бочеллі. На нього зібралися президент, політики, бізнесмени і зірки шоу-бізнесу. Для концерту італійського співака перекрили Маріїнський парк і зробили вхід за запрошеннями так що простим українцям на нього не потрапити.

Український президент відвідав концерт Бочеллі разом з дружиною. Він поділився своїми враженнями про концерт на своїй Instagram-сторінці. Свій пост він забезпечив фотографією, на якому видно, що пара одяглися в чорні костюми.

Разом з @olenazelenska_official відвідали концерт італійського генія Андреа Бочеллі «Голос моєї душі». Вражені дивовижною силою його співу. Важливо, що місія заходу – благодійна. Зібрані кошти будуть спрямовані на створення центру сучасного мистецтва – музею Івана Марчука
, - повідомив він.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітять кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Популярні новини зараз

Сім'ї отримають по 5000 гривень: хто у списку

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.