Відомий український музикант та лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук став батьком. У артиста народився син.

Інформацію про те, що у 46-річного музиканта народився син, підтвердила пресслужба артиста.
Так, стало відомо, що у популярного артиста Святослава Вакарчука народилася дитина. Відомо, що музикант став татом хлопчика, якого пара вже назвала Іваном. Проте імя жінки, яка народила Святославу Вакарчуку сина поки що не розголошується.

Скрін, Instagram Вакарчук

"Тато і мама Івана вирішили не розголошувати будь-яку іншу інформацію. А також просять з повагою поставитися до їх рішення та права на приватне життя", — зазначив представник музиканта, додавши, що інформація про те, що хлопчик з’явився на світ 19 серпня, не відповідає дійсності.

Нагадаємо, що розлучений Святослав Вакарчук знайшов "любов" у Карпатах: "Затоптали б гори". Своїм шанувальникам музикант порадив якнайчастіше підійматися на подібні вершини.

Як повідомляв Знай.uа, вятослав Вакарчук у лавах безстрашних воїнів довів українців до сліз: "Героям Слава!". Артист промарширував разом з ветеранами війни.Святослав Вакарчук у лавах безстрашних воїнів довів українців до сліз: "Героям Слава!". Артист промарширував разом з ветеранами війни.Святослав Вакарчук приєднався до привітань на честь 30-річчя Незалежності України

Популярні новини зараз

Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці

Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів

Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що розлучений Святослав Вакарчук зізнався, хто підтримує його у важкі часи: "Дякую, що поруч". Вакарчук обмовився за Фройдом, фанатки нашорошили вуха