Відома шведська модель і блогерка Наташа Краун, яка є володаркою найбільших сідниць у світі, знову похвалилася своїми пишними формами.

Модель Наташа Краун має чимало шанувальників у різних куточках світу, тому дівчина досить часто тішить їх новими світлинами чи відео, демонструючи свої пишні форми у соцмережі Instagram. До речі тут на неї підписано 1.9 мільйона осіб, які пильно стежать за життям Краун.

Наташа Краун, скріншот із відео

Цього разу з багатомільйонною аудиторією шанувальників Наташа Краун поділилася відео на, якому пройшлася у коротеньких шортиках. Дівчина дуже пишається своїми формами, тому не втрачає можливості демонтувати їх широкому загалу.

Наташа Краун, скріншот із відео

Так, модель одягла коротенький синій топ та шортики такого ж кольору, які вдало підкреслюють її форми.

Наташа Краун, скріншот із відео

Популярні новини зараз

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути

Показати ще

"Літній вайб", - так лаконічно підписала відео володарка найбільших у світі сідниць.

Нагадаємо, раніше мало не порвалися: володарка найбільших сідниць у світі Наташа ледь вмостила свою гордість в екран. Наташа Краун знову засвітила спідньою білизною

Як повідомляє портал "Знай" Наташа з рекордними сідницями затьмарила тверк Cardi B посеред класної кімнати. Наташа Краун показала як трясуться її величезні сідниці.

Також "Знай" писав, що Наташа з найбільшими сідницями в світі викупала свою гордість в Леопарді. Найбільші сідниці в світі не змогли сховатися за смужкою леопардового купальника