Відома українська співачка Alyona Alyona вирішила розповісти шанувальникам про те, скільки ж грошей вона витрачає за один місяць. Це вона зробила для того, щоб показати, що артисти не завжди багато заробляють.

Новий пост про гроші вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно у неї з'являються красиві знімки, які гідно оцінюють шанувальники. Всього за нею стежить в інтернеті практично 400 тисяч користувачів.

Почала свою публікацію співачка з того, що кожен другий таксист запитує у неї, чому вона їздить не на своєму автомобілі, а після відповіді про те, що ще не вийшло заробити, вони голосно починають сміятися. Багато хто думає, за словами Alyona Alyona, що у артистів завжди зарплата у вигляді космічних сум.

"Насправді будь-який бізнесмен знає, що кожна справа спочатку вимагає колосальних вкладень. І тільки через кілька років важкої праці та інвестицій своїх нервів, може з'явитися якийсь прибуток. І навіть після цього потрібно продовжувати інвестувати в свою справу " - пише в пості дівчина.

Далі артистка зазначила, що зі 100% своїх грошей, вона становить собі лише 20%. Все тому що, решта йде на зарплату співробітникам, зйомку кліпів, і так далі. Також, частина йде на благодійність, тому що за словами Олени, є люди, які потребують цих коштів набагато більше, ніж вона.

Популярні новини зараз

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Також, на таксі пересувається тому що це зручно. Під час цього можна на задньому сидінні вирішити робочі справи, відповісти на повідомлення, і так далі.

"Підводячи всі транзакції 🙂, в місяць я витрачаю приблизно 1000-1500 $ * тут потрібен звук грошей з одного відомого шоу *. Але останнім часом ця цифра більша, тому що зараз я займаюся переїздом, ходжу по будівельних магазинах з Денисом - докуповуємо необхідні речі, щоб удосконалити своє гніздечко" - продовжила вона.

Нагадавши, Alyona Alyona обклалася пляшками після скандального дріфту на Софійській площі: "ви круті"

Як повідомляв Знай.uа, Alyona Alyona розгрібає наслідки незаконних покатушек: Містер Пропер все відмив і про площу не забув

Також портал Знай.uа писав, що Alyona Alyona кинулася захищати тварин після скандального дріфту на Софійській площі: "не підтримуйте..."