Президент США Байден продемонстрував максимальну "зацікавленість" під час переговорів на зустрічі з новим прем'єр-міністром Ізраїлю Нафталі Беннетом. Відповідне відео із зустрічі опублікували в соцмережах.

Зустріч відбулася днями-Беннет швидко зрозумів, що співрозмовник його більше не чує, і переключився з Бандена на журналістів. Однак крупний план камери не залишив ізраїльтянину шансів вигородити сплячого американця-той відверто спав.

У соцмережах губляться в здогадах, чи дійсно президент США Настільки втомився, що заснув, або це тільки так здалося.

"Ви втомили діда", "На чиллі, на расслабоне», «А че, хороша ідея злитися з розмови, коли тобі нудно», «Та всім зрозуміло, що там заправляє Камала Харріс. Вона апріорі не могла виграти вибори, ось і посадили на "трон" Джо, якому вже відпочивати потрібно", "Реально, задрімав дідусь... Ситуація, коли чи то сміятися, чи то плакати...», - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Показати ще

"Його спіткала доля Леоніда Ілліча", "А потім Байден проспав США? Або таємний зв'язок Байдена і Медведєва. Хто спить краще?", "Ви не розумієте, це інше", - жартують в мережі.

Нагадаємо, що Ніагарський водоспад підсвітили кольорами прапора України з Днем Незалежності. Акція підготовлена спільними зусиллями канадців та українців.

Як повідомляв " Знай.ua", українці вимагають від Зеленського знизити комунальні тарифи в два рази: "Це грабіж".

Крім цього, ми повідомляли, що біля Конгресу у Вашингтоні чоловік погрожує підірвати два квартали і вимагає Байдена. у вантажівці, припаркованій біля бібліотеки Конгресу у Вашингтоні, знаходиться людина, яка стверджує, що в машині є вибуховий пристрій.