Відома українська спортсменка Дар'я Білодід порадувала своїх шанувальників у соціальній мережі Instagram новими знімками.

Титулована дзюдоїстка поділилася знімками з відпочинку, на яких вона показала, як проводить свій вихідний день. На фото вона сидить в кріслі-гойдалці в чорному худі з зеленими написами і в джинсах. Волосся Дар'ї розпущене і акуратно укладене.

На колінах у Дар'ї сидить пухнастий песик породи йоркширський тер'єр.

"Sunday (Неділя)", - лаконічно підписала вона знімок, супроводивши його смайликами у вигляді будинку і собаки.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Показати ще

"Відразу хочеться посміхатися", "Красуня", "you are so beautiful (ти така красива)", "This face, you are perfect Daria (це обличчя - ти ідеальна, Дарина)", - відзначають в коментарях фанати Білодід.

"Good day, from Taiwan (Добрий день з Тайваню)", "Do you like Japanese food⁉︎ (Ви любите японську кухню?)", "Nice picture is cute (хороша картинка, мила)», - додають інші шанувальники української спортсменки.

Раніше повідомляли, Дар'я Білодід розповіла про стосунки з батьками-тренерами: "вони хочуть мене образити".

Як повідомляв Знай.uа, Дарина Білодід "помстилася" колишньому з гарячим італійським спортсменом: "це не любов, а захоплення".

Знай.uа писав, дзюдоїстка Дар'я Білодід зізналася, що їй прийшли призові за "бронзу" за Олімпійських іграх: скільки отримала чемпіонка.