Глава держави Володимир Зеленський привітав параолімпійську збірну України із успіхами на змаганнях, які відбулися днями у столиці Японії – Токіо. Відповідне повідомлення з’явилося на його сторінці у соціальній мережі Instagram.

«Наші паралімпійці продовжують здобувати нагороди! У п'ятий день на Паралімпіаді в Токіо збірна України завоювала дев'ять медалей: дві золоті, п'ять срібних і дві бронзові. Уся країна пишається вами! Бажаємо успіхів і надалі!», - написав Зеленський під знімком.

Скрін, Instagram Зеленський

Скрін, Instagram Зеленський

Скрін, Instagram Зеленський

Популярні новини зараз

Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити

У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Показати ще

У коментарях українці висловлюють захоплення нашими співвітчизниками, які знайшли в собі сили і мужність не скласти руки, а досягати вершин у спорті, не зважаючи на отримані травми.

Скрін, Instagram Зеленський

Скрін, Instagram Зеленський

«Наша гордість», «Просто немає слів. Гордість і сльози щастя. Ви молодці!», «Найсильніші люди!», «Українські паралімпійці - справжні герої !!! Браво!!!! Пишаємося Вами!!!», «Чому завжди у параолімпійців медалей більше і результати краще??? Можливо, тоді тільки їх відправляти на ігри і хоч в цей напрямок вкладати гроші?», - пишуть коментатори.

Дехто зазначив, що влада не має стосунку до цих перемог.

«Ну хоч ними можна пишатися, не владою ж», «Чи не завдяки, а всупереч державі Україна, наші спортсмени перемагають», - додають критики.

Раніше повідомляли, Воля заявив, що чергове перенесення зустрічі із Зеленським викликало б обурення в США.

Як повідомляв Знай.uа, Петро Порошенко "зцілився" після опіків зеленкою 2 ступеня, українці здивовані: "Диво не інакше".

Знай.uа писав, золото і світовий рекорд: харків'янин Максим Кріпак "розірвав" басейн, залишивши позаду всіх суперників.