Ольга Полякова показала свою дочку Алісу в несподіваному образі. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома так само як суперблондинка, частенько радує шанувальників всілякими публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 2,5 мільйона чоловік. Фолловери активно коментують кожен її пост.

Як відомо, у суперблондинки дві милих дочки 16-річна Маша Полякова, а також дев'ятирічна Аліса. Вони часто проводять вільний час разом. 30 Серпня жінка з ними проїхалася на моторному човні.

Так як її молодша дочка Аліса частенько любить кривлятися на камеру, іноді у Ольги виходять цікаві кадри. Так у своєму сторіз Ольга Полякова опублікувала кривляння своєї дочки на тлі її розвиваються волосся.

"Краса - страшна сила", — підписала пост українська співачка.

Популярні новини зараз

Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

Раніше ми повідомляли, що Лесю Нікітюк спіймали на забороненому занятті. Дівчина опублікувала фотографію блюдо, яке любить. Це так зване сечі дайфуку-відома японська солодкість, яка являє собою невелику рисову корж з начинкою.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також " Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг