Надія Мейхер порадувала шанувальників оригінальним чином. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома співачка, актриса і телеведуча, екс-солістка популярної української жіночої поп-групи "Віагра" Надія Мейхер (Грановська) активна в соціальних мережах і регулярно ділиться різноманітними моментами з життя і роздумами.

Зокрема на її офіційну сторінку підписано 365 тисячі осіб, які активно коментують її фотографії.

30 серпня вона опублікувала знімок в сторіз соціальної мережі. Знімок чорно-білий, а також забезпечений рядом ефектів. Через це виникає враження, що на задньому тлі у неї туман або дим.

Популярні новини зараз

Шокуюча знахідка посеред льодовика: в Альпах археологи натрапили на щось жахливе

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Батьків змусять заплатити: в Раді затвердили важливий проект

Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати

Показати ще

Свій пост вона забезпечила хештегом #ізжизнівжиття. Відзначимо, що знаменитість часто любить використовувати чорно-білий ефект, що прийде її знімкам загадковість.

Нагадаємо, Регіна Тодоренко показала, ким виросте їх з Топаловим син: весь в тата. Регіна Тодоренко часто розповідає про своє материнство і цього разу вирішила поділитися своїми думками.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також "Знай.ua" писав, що 45-річна Могилевська показала, як виглядає в реальному житті, українці ахнули: "Все натуральне". Наталя Могилевська поділилася трепетним фото, загадково дивлячись вдалину