Ксенія Мішина опублікувала відеозапис, як вона танцює на підвіконні. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Ксенія Мішина-відома українська актриса, яка стала героїнею популярного реаліті-шоу "Холостяк" свого часу. Це плюс участь у кількох популярних проектів зробило її популярною українкою.

Знаменитість регулярно радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі, зокрема на її соціальну сторінку в Instagram підписано 809 тисяч чоловік.

30 серпня вона опублікувала кумедний ролик. Спочатку дівчина танцює на підвіконні в Білій піжамі. Потім вона швидко перевтілюється в одяг, що підходить для вулиці. На відео чітко відображено, як Мішина виходить зі своєї квартири, йде по коридору, заходить в ліфт, який привозить її на парковку.

Популярні новини зараз

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Додадуть 500 гривень: пенсіонерам обіцяють надбавку у червні

Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру

Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії

Показати ще

В останніх кадрах вона сідає в білий автомобіль і їде вдалину.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження після змін в її житті.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани

Також "Знай.ua" писав, Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш * ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг