Відома українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно втрете стала мамою, в останній день літа вирішила насолодитися прогулянкою.

Зірка програми "Світське життя" Катерина Осадча має чимало шанувальників, тому вона досить часто ділиться з ними новими світлинами чи цікавими моментами з творчого та особистого життя. Цього разу у своєму Instagram у розділі stories Осадча показала, як вирішила провести останній літній день.

Скріншот stories Катерини Осадчої

Так, багатодітна матуся подалі від метушні вирушила на прогулянку. Для цього вона одягла білу футболку та щоб не замерзнути накинула на себе в'язану кофту.

"Довгі прогулянки на свіжому повітрі. Дякуємо літо", - зазначила Катерина Осадча у підписі під фото.

Скріншот stories Катерини Осадчої

Вже у наступних stories Катерина Осадча поділилася знімком високих сосен серед яких вирішила прогулятися аби подихати свіжим повітрям на на повну насолодитися останнім днем літа.
Нагадаємо, що Катя Осадча "просканувала" Арахамію, Шмигаля і Єрмака після пологів: "Потужно". Українська телеведуча була помічена в компанії перших осіб держави.
Раніше Знай писав, що Катя Осадча після пологів зізналася, про що шкодує цього літа: "Так і не встигла". Катерина Осадча виставила зворушливе фото, розповівши, як пройшло її літо
Також Знай писав, що Катерина Осадча довела, що у неї шило в одному місці: "Не віриться, що 5 днів тому народила". Телеведуча розмістила зворушливий пост

Популярні новини зараз

Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року

Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів

Показати ще